Menukaart

Voorgerechten Klik hier

 

Garnalencocktail, Hollandse garnalen kropsla, cocktailsaus, Zeelanderbrood 10,50
Trio bordje van vis, gerookte zalm en makreel, bitterbal van garnaal op een bedje van Romeinsesla, Zeelanderbrood 10,25
Rundercarpaccio, pesto olie, pijnboompitten, Zeeuwse oude kaas en rucola 9,75
Parmaham, verse meloen en balsamico dressing 8,50
Gemengde salade, geitenkaas, walnoten en yoghurt-honingdressing 7,50
Al onze voorgerechten worden geserveerd met toast en boter    

Soepen Klik hier

 Soep van de dag 4,25
Tomaten crèmesoep 5,00
Romige bospaddenstoelensoep 5,00

Hoofdgerechten Klik hier

 Gebakken kabeljauw met een saus van Zeeuwse grove mosterd 19,50
 Gebakken dorade met een romige saus van doperwt 18,25
Gepocheerde zalmforel, gamba’s en een frisse citroenbotersaus 18,50
Wienerschnitzel of saus naar keuze 17,50
Varkenshaasmédaillons met en saus van calvados en honing 17,75
Tournedos met een klassieke Bearnaisesaus 20,50
Kipfilet, vulling van tomaat en kaas, saus van pesto 16,75
Chateaubriand du chef, dubbele biefstuk van de ossehaas met Béarnaise- enrodewijnsaus, gebakken ui en champignons.(2 personen) 35,50
Al onze vis- en vleesgerechten worden geserveerd met een wisselend aardappel- en groeten garnituur en salade    

Nagerechten Klik hier

 Dame Blanche 6,00
Banane Royal 6,25
Coupe van het huis 6,00
Brownie 7,00
Sorbet 5,75

Speciaal menu Klik hier

Voorgerecht

~

Hoofdgerecht

~

Nagerecht

~

Koffie & mokka

Prijs per persoon  
Aangepaste wijnen  

 

Reserveer nu in dit gezellige hotel:

Reserveer online

Menu