Menukaart

Voorgerechten Klik hier

 

Garnalencocktail, Hollandse garnalen, kropsla, cocktailsaus 11,50
2 Ambachtelijke kaaskroketjes, frisse salade en mosterd mayonaise 9,50
Rundercarpaccio, pesto olie, pijnboompitten, Zeeuwse oude kaas en rucola 9,75
Parmaham, verse meloen en balsamico dressing 8,50
Gemengde salade, geitenkaas, walnoten en yoghurt-honingdressing 7,75
Al onze voorgerechten worden geserveerd met toast en boter    

Soepen Klik hier

Soep van de dag  4,25
Tomaten crèmesoep 5,00
Romige spinaziesoep 5,00

Hoofdgerechten Klik hier

 Gebakken kabeljauw met een saus van Zeeuwse grove mosterd 19,50
 Gebakken zeebaars met een saus van limoen en bieslook 18,50
Gebakken zalm met een saus van kappertjes 19,50
Wienerschnitzel of met saus naar keuze 17,75
Varkenshaasmédaillons met een champignonroomsaus 18,00
Tournedos met een pepersaus 22,50
Kippendijen met een zoete saus van spek en zilverui 16,50
Chateaubriand du chef, dubbele biefstuk van de ossehaas met Stroganoff en pepersaus, gebakken ui en champignons.(2 personen) 37,50
Al onze vis- en vleesgerechten worden geserveerd met een wisselend aardappel- en groeten garnituur en salade    

Nagerechten Klik hier

Dame Blanche 6,00
Banane Royal 6,25
Zeeuws genot 6,50
Cheesecake 7,00
Sorbet 5,75

Speciaal menu Klik hier

Voorgerecht

~

Hoofdgerecht

~

Nagerecht

~

Koffie & mokka

Prijs per persoon  
Aangepaste wijnen  

 

Reserveer nu in dit gezellige hotel:

Reserveer online

Menu