Menukaart

Voorgerechten Klik hier

 

Garnalencocktail, Hollandse garnalen, kropsla, cocktailsaus 11,50
Duo van vis, gerookte forel, gerookte zalm, mierikswortel 9,50
Carpaccio van rund, truffelmayonaise, pijnboompitten, Zeeuwse oude kaas en rucola 9,75
Parmaham, verse meloen en balsamico dressing 8,50
Salade geitenkaas, gemengde salade, walnoten en yoghurt-honingdressing 7,75
Al onze voorgerechten worden geserveerd met toast en boter    

Soepen Klik hier

Soep van de dag  4,25
Tomaten crèmesoep 5,00
Romige kaassoep 5,00

Hoofdgerechten Klik hier

 Gebakken kabeljauw met een saus van  dijonmosterd 19,50
 Gebakken zeebaars met Hollandaisesaus 18,50
Gebakken scholfilet met een saus van kappertjes 18,50
Schnitzel, naturel of met saus naar keuze 17,75
Varkenshaasmédaillons met een champignonroomsaus 18,00
Tournedos met een pepersaus 22,50
Kalkoenfilet met een saus van dragon 16,50
Vleestrio, kipfilet, varkenshaas, runderburger, Stroganoff-en champignonroomsaus 18,00
Al onze vis- en vleesgerechten worden geserveerd met een wisselend aardappel- en groeten garnituur en salade    

Nagerechten Klik hier

Dame Blanche 6,00
Banane Royal 6,25
Zeeuws genot 6,50
Crème brûlée 7,00
Sorbet 5,75
Coupe Tricolor 5,75

Speciaal menu Klik hier

Voorgerecht

~

Hoofdgerecht

~

Nagerecht

~

Koffie & mokka

Prijs per persoon  
Aangepaste wijnen  

 

Reserveer nu in dit gezellige hotel:

Reserveer online

Menu