Menukaart

Voorgerechten Klik hier

 

Garnalencocktail, Hollandse garnalen, kropsla, cocktailsaus 11,50
     
Carpaccio van rund, truffelmayonaise, pijnboompitten, Zeeuwse oude kaas, rucola en kappertjes 10,50
Parmaham, verse meloen en balsamico dressing 9,50
Salade geitenkaas, gemengde salade, walnoten en mosterd-honingdressing 9,00
Al onze voorgerechten worden geserveerd met brood en boter    

Soepen Klik hier

Soep van de dag  5,00
Tomaten crème soep 5,75
Romige courgette soep 5,75

Hoofdgerechten Klik hier

 Gebakken kabeljauw met een saus van dijonmosterd 20,50
 Gebakken zeebaars met een saus van dille 20,50
Gebakken zalm met een lichte citroen botersaus 20,00
Schnitzel, naturel of met saus naar keuze 19,00
Varkenshaasmédaillons met een champignonroomsaus 19,50
Tournedos met een rode portsaus 22,75
     
Vleestrio: kipfilet, varkenshaas, runderburger, kerrie- en peperroomsaus 19,50
Al onze vis- en vleesgerechten worden geserveerd met een wisselend aardappel- en groeten garnituur en salade    

Nagerechten Klik hier

Dame Blanche 7,00
     
Zeeuws genot 7,50
Pannacotta van kokos 8,00
Sorbet 6,75
Trio van chocola 8,00

Speciaal menu Klik hier

Voorgerecht

~

Hoofdgerecht

~

Nagerecht

~

Koffie & mokka

Prijs per persoon  
Aangepaste wijnen  

 

Reserveer nu in dit gezellige hotel:

Reserveer online

Menu